Наставникът на Левски Славиша Стоянович коментира отпадането от турнира за Купата на България от Славия и слуховете, че е смятал да напусне.

"Беше много разочароващо за всички да отпаднем от турнира за Купата на България. Сега обаче трябва да спрем да мислим за това. Приключихме нашето участие за този сезон и трябва да мислим за мача със Славия. Играем с директен конкурент, отбор, който ни изхвърли от Купата. Надявам се да имаме повече мотивация", сподели Стоянович пред клубната телевизия.

"Нито съм подавал оставка, нито съм казал, че си тръгвам. Вярно е, че говорих с футболистите. От морална гледна точка поех своята отговорност. Говорих и с господин Сираков. Това е вярно. Това са тежки моменти, но трябва да ги преодолеем. Не ми се случва за първи път в кариерата. Видяхте колко бързо се направиха интриги". 

"Ще видим какво ще е времето в неделя. Не очаквам нещо по-различно от мача за Купата. Очаквам различен мач от наша страна - агресия, желание, комбинативност. Не трябва да правим наивни грешки, както се случи в предния двубой. Това не можем да го допуснем. Очаквам по-различно отношение от отбора".

"По време на паузата ще може контузените да се завърнат игра. Също така футболистите, които са назад с подготовката ще могат да наваксат. По време на паузата ще имаме време да работим и оправим тези неща", каза Стоянович.