Бившият защитник на Левски Саид Ибраимов пак е актуално име за "сините". Той отново е бил забелязан в опасна близост до Наско Сираков, който търси хора за два поста.

Собственикът трябва да намери заместник на Павел Колев, който е изпълнителен директор в оставка. А също и спортен директор, пише "Мач Телеграф".

Славиша Стоянович бе назначен като такъв, защото "сините" все още не бяха разрешили казуса с Петър Хубчев. Специалистът обаче бе категоричен, че иска да е треньор и да не се занимава с други задачи - като гледане на предложени играчи и т.н.

На този етап не е ясно кой ще замени Павел Колев, но вариант за заместник на Ивайло Петков като човек, който отговаря за селекцията и да бъде връзката между играчи, треньор и ръководство, е именно Саид Ибраимов. 

През лятото той дойде на "Герена" за среща със Сираков, но тогава бе категоричен, че не е ставало въпрос да се връща в Левски. Той се върна в Казахстан, за да продължи ангажиментите си към Астана. Сега обаче ситуацията там доста се промени, след като клубовете предприеха свиване на бюджетите си.