Ръководството на Левски е постигнало принципна договорка за удължаването на договорите на трима от чуждестранните футболисти в отбора, съобщава "Топспорт".

Става дума за вратаря Звонимир Микулич и защитниците Ребин Сулака и Драган Михайлович. 

Триото дойде през зимата и подписа краткосрочни договори до края на сезона. Очаква се съвсем скоро контрактите да бъдат удължени.

Тримата, както и Билал Бари, не са от легионерите, които са се жалвали пред УЕФА, че им се бавят заплатите. 

Микулич дойде на "Герена" от Шериф Тираспол. Стражът бързо спечели битката за титулярно място с Николай Михайлов и записа 9 мача до момента, в които има цели 5 "сухи мрежи".

Сулака бе привлечен като свободен агент, след като напусна Арда. Той бързо се утвърди в центъра на защитата, като с изключение на мача с Ботев Пловдив, демонстрира много стабилна игра. Иракският национал в момента се възстановява от контузия, като е близо до завръщане на терена.

Михайлович разтрогна договора си с кипърския АПОЕЛ Никозия, след което акостира на "Герена" през февруари. Швейцарецът е твърд титуляр за столичани.

Ползван е като десен защитник и десен флангови нападател. На съвестта му тежи отпадането за Купата от Славия, когато допусна сериозна грешка в края на мача, след която падна победното попадение за "белите".

Левски има принципна договорка и с близнаците Борислав и Радослав Цоневи, които ще останат в отбора и за следващия сезон.