В Левски остнаха само четирима чужденци. Билал Бари, Начо Монсалве, Звонимир Микулич и Драган Михайлович нямат никакво намерение да напускат "сините" и са дали гаранции, че няма да постъпват като другите легионери.

Както е известно, от клуба си тръгнаха Ребин Сулака, Насиру Мохамед, Файсал Рерас и Тома Даске заради неизплатени заплати.

След края на първенството, Михайлович и Микулич стават свободни агенти, след като отношенията им с Левски приключват по договор. Испанецът, който е юноша на Атлетико, е в групата на футболистите, обвързали се за по-дълъг период със "сините", пише "Мач Телеграф". 

След чужденците обаче ще дойде ред ръководството на Левски да се разбере и с родните футболисти. Сред тях също има такива, които не са доволни от отношението на ръководството към тях. 

Те са го заявили на феновете, когато бяха привикани след дербито с ЦСКА да съблекат фланелките си, а след това и да дадат обяснение за слабото си представяне в последните мачове.

Както е известно, Левски няма победа и вкаран гол от дербито със Славия. Тогава Найджъл Робърта вкара за 1:0, а това бе и лебедовата му песен на "Герена".