Какво е бъдещето на Левски? Отговор на този въпрос не бе даден и преди Великденските празници. Моментната ситуация на сините продължава да бъде много трудна, а буквалното оцеляване на клуба да виси на косъм,пише „Тема спорт“.

На 1 май, Велика събота, собственикът на мажоритарния пакет акции Наско Сираков даде изявление пред официалния сайт на клуба.

В него той посочи, че професионалният лиценз на сините все още е застрашен.Без такъв клубът ще бъде принуден да отиде в Югозападната В група или пък в А областните.Наско обаче посочи, че води разговори и с инвеститор, който да сложи край на проблемите, като покрие дълговете и дори започне изграждането на нов стадион.Въпреки това, голямо въодушевление сред фенските среди липсва. Появиха се информации, че интерес към Левски е проявил фонд, базиран в Северна Америка.

Заговори се дори за такъв от голяма авиокомпания, но няма нищо официално, факт е, че ако в следващите 10-ина дни клубът не получи сериозна финансова помощ, то нещата ще станат много лоши.

Един от тарторите на Сектор Б Любомир Костадинов – Младежа, направи любопитен коментар в профила си в социалната мрежа фейсбук относно евентуални спонсори, с които Левски преговаря.

„Дойде време „белият зъб“ Левски да спасява! Пази Божи, сляпо да прогледне!!!“, написа Костадинов, явно визирайки излезлите информации, че бившият национал Благой Георгиев води чуждестранни инвеститори на „Герена“.

В петък Георгиев бе в офисите на сините, като с него имаше бизнесмени, които евентуално да помогнат на клуба.

Бившият играч на Левски Илиан Стоянов-Коловати също не е ентусиазиран от новината, че Благой Георгиев е част от преговорите за нови спонсори.

Коловати написа коментар под една от споделените новини за присъствието на Благо Георгиев на „Герена“, който гласеше: „Пази Боже, от такива спасители“.

Както е известно, преди време Георгиев искаше да закупи със свои партньори македонския Вардар, но това не се случи.

На „Георги Аспарухов“ пък все по-малко се говори за преговорите с чуждестранни букмейкърски компании, които бяха заявили готовност да спонсорират Левски.