Треньорът на Левски Живко Миланов остана доволен от победата с 2:1 над Черно море. С успеха "сините" запазиха шансове да се борят за бараж за участие в Европа.

"Чувството е много хубаво. За пръв път играем пред наши фенове на Герена. Липсваше ни през цялата година. Радвам се, че феновете почувстваха това. Първото полувреме не можахме да вземем топката под контрол. Нямахме нужния контрол на играта. Черно море ни изненада и ни пресираше високо. През второто полувреме играхме добре и феновете ни помогнаха да обърнем мача. Тези момчета показаха характер и обърнаха мача през второто полувреме. Ако Черно море се беше прибрал с гол преднина, второто полувреме щеше да бъде много трудно. След полувремето нещата си дойдоха на мястото". 

"Боби се чувства по-добре след всеки мач. Трябва да внимаваме с Боби и Ради. Ради претърпя две операции на коляното, а Боби има три. Със следващите мачове ще придобият повече самочувствие. Не мога да кажа кога Славиша ще бъде на скамейката, има доктор, който може да каже. Още преди мача с Царско село казах, че докато имаме шанс, ще се борим за бараж в Лига Европа. Ако Черно море не загуби точки до края, няма да има смисъл. Ще опитаме да поддържаме интригата до края. Още не сме разбрали дали ситуацията в Левски се подобрява след новия спонсор".