Бившият треньор на Левски Вили Вуцов коментира последните събития в клуба. Той обяви, че намерението на Джоузеф Диксън да инвестира 250 млн. долара в отбора и стадиона изглежда нереалистично. 

"Аз не съм запознат много добре, не съм наясно. Мисля, че много хора не са наясно, пък интерпретират, дават крайни оценки, гадателски... Там ситуацията я знаят много малко хора. Те трябва да си направят ясно и точно сметката дали това, което казват, ще се случи или не. Защото, ако не се случи, нещата в никакъв случай няма да са добри за тези хора, за публиката. Тази година е една идиотска година. Не само, че не се случи нищо позитивно, а се случиха много негативни неща. Като отвориш статистиката, виждаш 7 антирекорда в историята на Левски? Кому беше нужно? Да се изкара тази година и да се говори, че правим опит да се спасим. Не се спасяваме! Ние се спасяваме, ако знае, че от тази точка трябва да отиде до тази точка. Аз не виждам плана", заяви Вуцов в предаването "Тази събота" на bTV.

"Не съм на 100% убеден. И много хора, ветерани, хора с опит, които седят на "Герена", са песимисти такова грандиозно събитие да се случи. Не е реално. Дай Боже да се случи. Не искам утре да се случи и да кажат: "Този отиде там и каза, че няма да се случи!". Като приказка стои малко по-тежко, отколкото е реалистично да се случи. Преди години направихме една глупост - отидохме и съборихме Сектор "А", направи се нещо, което в никой случай не е добро, защото не е завършено. И тези пари седят като дълг на клуба. Да не се случи същото? Доста е хипотетично някой от общината да сложи подпис да се събори стадион и да се прави в парка мол", коментира Вуцов.