Легендата на Левски Кирил Ивков стана на 75 години вчера. Той коментира ситуацията около „сините” и смяната на собствеността, като Ивков не изрази надежда около Джоузеф Диксън.

„От последния ми разговор с вас, който беше в деня преди пресконференцията на Джоузеф Диксън на „Герена“, не съм ходил на стадиона и се информирам само от медиите какво се случва. Не знам този англичанин, докога ще го чакат. Направо да му бият един шут в задника и да го няма. И аз съм от тези, които изобщо не му вярва”, коментира Ивков пред „Мач Телеграф”.

„Чувам че Наско Сираков имал План Б, но не знам какво включва този план. Дано поне да останем в Първа лига и през следващото първенство. Чувам, че вече има мнения сред феновете да ходим по аматьорските групи, но аз дори не искам да си помислям за такъв вариант. Мястото на Левски е само и единствено в Първа лига. Докато няма по-добро решение за клуба, съм готов да изтърпя още един сезон като предишния, пак да сме в средата на класирането, но не и да видя Левски в аматьорските групи. Аз винаги съм вярвал на Наско Сираков. Знам, че той е човек, който по принцип не си оставя каруцата в калта, но вече наистина съм притеснен от всичко случващо се и не знам какво да мисля“, каза още двукратният футболист номер 1 на България.