Намиращият се в тежка финансова криза „Левски“ излиза с куп проблеми срещу „Локомотив“ (Пд) в първата си предсезонна подготовка.

Двубоят трябваше да се играе утре от 11 часа на „Герена“, но днес двата клуба се споразумяха проверката да започне с 30 минути по-рано заради жегите в столицата.

Временният треньор на „Левски“ Живко Миланов ще е изключително ограничен в избора си на футболисти, тъй като заради безпаричието голяма част от тях избягаха. Доста от останалите пък са с изтичащи на 1 юли договори.

Точно такъв е случаят с Драган Михайлович и Зоран Микулия, които да отказали да играят, тъй като не искат да рискуват евентуална контузия, която да осуети бягството им в друг клуб.

По информация на Dsport двамата обаче все пак могат да склонят да изиграят по едно полувреме. Аут за мача е и Валери Божинов, който само тренира с „Левски“, но няма да получи оферта за нов договор и няма да се разчита повече на него.

Иначе в лагера на „Локо“ (Пд) пък настроението е отлично, като след днешната тренировка играчите намериха нетрадиционен начин да се разхладят.

Вместо възстановителни упражения, футболистите на Александър Тунчев се потопиха във все още ледените води на Рила край Говедарци, където тимът е на подготовка.