Футболистите на “Левски” усетиха за пореден път огромна фенска любов може би най-мрачния в период в историята на клуба - голям брой привърженици дойдоха на “Герена” за контролата срещу “Ботев” (Пд), завършила 1:1. 

Входът бе свободен, но запалянковците за пореден път решиха да събират пари. След срещата Валери Божинов получи кутия с надпис “Средства за “Левски”, отбелязва "24 часа".

При получаването на даренията Валери Божинов и почетният председател на Националния клуб на привържениците Владимир Владимиров решават тези средства да отидат за служители в клуба, които от началото на годината също не получават редовно възнаграждения, но продължават да работят за “синята” идея.

По време на мача бе показано и уважение към футболистите, трениращи без да получават заплати, а няколко души - и без да имат договор с клуба. “Честта и верността струват повече от всичко на света”, гласеше послание под 14 снимки на играчи, останали в “Левски”. 

Благодарност към футболисти и фенове дойде и от самия клуб, пуснал видео с лайтмотив: “Когато стане най-трудно, остават най-верните”. На “Герена” бе поставен и надпис в трибуните: “Трудните времена раждат герои. Героите раждат светло бъдеще. Благодарим ви!”.