Бившият бос на Левски Тодор Батков разкритикува бившия треньор на "сините" Станимир Стоилов. Според адвоката Мъри трябва да се завърне на "Герена" и да помогне на неопитния наставник Живко Миланов. 

"Не адмирирам това, което Наско каза по повод последния разговор с Мъри - че едва ли не Мъри бил готов, но ние не можем да си го позволим. Аз съм възмутен. При цялото ми уважение, Мъри стана треньор благодарение на Левски", започна Батков.

"Беше играещ помощник-треньор на Славолюб Муслин. После, като прекрати кариерата, Левски му помогна да вземе първия си лиценз - беше изостанал, не ходеше на лекции в НСА, намесихме се ние. Левски му помогна да отиде на стаж в Барселона, да поеме национален юношески отбор от улицата."

"Левски го извика на улица "Алабин" и му каза - от утре поемаш отбора, отивай да правиш концепция. Казах му: "Това е положението". После дойдоха успехите. Не искам да му давам акъл, но вместо да си седи вкъщи и да ходи по кафенетата, да се върне. Какво му пречи?!"

"Живко е негов възпитаник, а няма лиценз. Какво пречи Мъри да се включи? Да, сега нямаме пари, но той малко ли пари взе? Стоилов направи добра кариера. Помогни на родния си клуб, ако го обичаш! Поне да отиде да помага на Живко! И да няма резултати, това няма да навреди на кариерата му, защото всеки знае Левски на какво дередже е", заяви Тодор Батков по 7/8 TV.