Живко Миланов ще изведе Левски и срещу Арда в мача от третия кръг на efbet Лига, пише "Тема спорт". Специалистът бе доста критикуван след двете поражения на старта на първенството от Славия (1:2) и Ботев (Враца) (0:2) и сам призна, че е готов да поеме отговорността за слабото представяне.

От висшето ръководство на “сините” продължават да пазят пълно мълчание, но евентуална нова загуба през уикенда почти сигурно ще доведе до рокада на треньорския пост.

В последните дни привържениците се разделиха на “за” и “против” Живко. Някои от тях са на мнение, че младият специалист заслужава повече кредит на доверие, но други смятат, че е меко казано несериозно клуб като Левски да не разполага с наставник с нужния професионален лиценз за упражняване на занаята.

Има и сериозна групичка привърженици, които пък смятат, че промяна трябва да има само, ако Мъри Стоилов даде съгласие да поеме отбора. В пространството се завъртяха още имената на Александър Томаш и Николай Киров, но последният обяви, че остава в Арда.

Снимка: Lap.bg