Доскорошният стрелец на Левски Валери Божинов изрази благодарността си към клуба със специално послание в социалната мрежа Инстаграм. 

Както е известно, бившият нападател на Ювентус не попадна в сметките на новия-стар треньор Станимир Стоилов и разтрогна без проблеми. За капак Валери ще дари последните си три заплати на закъсалия клуб от "Герена".

Левскари, днес не е време да си кажем довиждане, защото аз никога не съм си тръгвал от „Левски“, никога няма и да си тръгна. Моето сърце е на „Герена“ и винаги ще остане тук, независимо дали съм на терена или на трибуните.

Днес е време да благодаря. Благодаря на легендата Наско Сираков за доверието и подкрепата, благодаря на капитана, мой наставник и приятел Живко Миланов, благодаря на най-успешния треньор на „синия“ тим Станимир Стоилов за неговата честност и всеотдайност към клуба.

Благодаря на всички мои съотборници, всички треньори, всички служители в клуба, с които заедно вървяхме напред в тези тежки мигове. Благодаря на всеки левскар, всяко синьо сърце, което буквално даде и душата си, за да се спаси „Левски“. Поклон пред негово величество, „синята“ публика, която знае, че винаги може да разчита на мен!

Беше трудно, адски трудно, но борбата продължава. И знам, че заедно ще успеем.

Левскар - завинаги!

Един за всички, Всички за „Левски“”, написа Божинов.