Левски изрази благодарността си към феновете на тима, които подкрепяха по страхотен начин "сините" по време на вчерашния двубой с ЦСКА 1948 на стадион "Георги Аспарухов", завършил при нулево равенство.

"Левски е силен, когато е единен. Това е не просто лозунг, това е изпитана във времето константа, която е съхранила „синия“ клуб. Не успехите, титлите или конкретни единици, а голямата левскарска общност. Тази, която премина през изпитанията на времето и днес продължава да пише история. Продължава завета на създателите и устоява на всяко изпитание. Този левскарски дух пренесе Левски през годините и ще го отнесе във вечността. Това чувство за дълг, чест и принадлежност към нещо по-голямо от просто футболен клуб. Левскарите за пореден път доказаха каква сила се крие в тяхното единство и непоколебимост. И нито класиране, нито резултат могат да ги разколебаят", написаха от клуба на официалния си сайт.

"Нашият клуб все още преминава през един от най-трудните периоди в историята си и въпреки това е по-жив от всякога, благодарение на своите привърженици. Вчера те отново бяха рамо до рамо до играчите в синьо, подкрепяха ги от първата до последната секунда и останаха без глас в името на голямата си любов. „Левски“ не спечели на терена, но всички в „синьо“ си тръгнаха от „Герена“ с чувство на удовлетворение. С ясното усещане, че отбор и публика бият в един ритъм, за да възродят синьото ДНК на победители. Благодарим на всички „сини“ сърца по трибуните! Единни в делата, с „Левски“ в сърцата", допълват от Левски.