Ръководството на Левски излезе с официална позиция във връзка с решението на РЗИ за затварянето на стадионите в столицата. Новият изпълнителен директор на клуба Ивайло Ивков призова държавата да намери начин да обезщети потърпевшите клубове.

"Ние не можем да живеем само в нашата черупка. Затварянето на стадионите е сериозен удар за нас. Тежко е за нас, тъй като трябваше да опитаме да накараме хората да се върнат по трибуните. Най-важното обаче е животът и здравето на хората. Вярвам в институциите. Трябва да помислим дали столичните клубове не трябва да бъдат компенсирани на някаква база заради наложените мерки. По-скоро в тази насока бил работил, отколкото да упрекваме Общината за това решение. То спря доста наши идеи и виждания. Ще трябва да го преглътнем. Има приоритети, които са над футбола". 

На свой ред отношение взе и мажоритарният собственик на "сините" Наско Сираков: "До 10 дни ще отворим ваксинационен център пред стадион "Георги Аспарухов". Трябва да се помисли хората с ваксини да могат да посещават мачове. Виждате как е навсякъде по света. Нищо не коства ваксинираните хора спокойно да присъстват на футболните срещи. Апелирам власите да преосмислят своето решение. Всеки един мач, в който Левски играе на празен стадион, ни коства над 100 000 лева".