Ако се уповаваме на Левски като бранд, ще пожънем успех. Това заяви търговският директор на Palms Bet Радослав Разпопов, който бе представен днес като част от новия Управителен съвет на „сините“ заедно с Ивайло Ивков и Даниел Боримиров.

„В Левски идвам от страна на Palms Bet, ще се занимавам с търговската част в клуба. Предните ми задължения са били свързани с игрално-развлекателната индустрия. Занимавал се с отварянето, разработването, менажирането на игрални обекти, като през последните години в City Gaming съм се занимавал с набирането на нови клиенти, презентации и продаване на игрално оборудване. Относно Левски, това, което ни предстои, е много работа – свързана е с планиране, правилни презентации, за да можем да привлечем нови партньори и рекламодатели в клуба. Ако се уповаваме на Левски като бранд, смятам, че ще пожънем успех, тъй като това е един от най-разпознаваемите брандове в България с аудитория, несравнима в общността“, започна той.

„Изцяло заставаме зад новия Управителен съвет. Много се радвам, че влизат експерти в него. Ще има хора, които ежедневно ще работят целенасочено за това Левски да се върне там, където му е мястото – от наша страна, пълна подкрепа за Управителния съвет. Това не е пълният му състав, остава да бъде допълнен през следващия месец-месец и половина от експерти. Когато има пълен Управителен съвет, вече да бъде разкрита цялата картина за това, което ще се случи в клуба. Сигурен съм, че Левски го чака светло бъдеще“, коментира изпълнителният директор на Palms Bet Лъчезар Петров.

„Не, нямаме подготвен рекламодател. Първо, трябва да създадем един качествен екип, който гледа в правилната насока, и качествена презентация на Левски като бранд, за да бъдем по-желани за партньор. Като таргет – таргетираме всеки, който иска да се популяризира посредством Левски. Всичко останало е работа, създаване на екип, насоченост на този екип. Брандът като бранд трябва да се развива и по този начин да станем по-примамливи. Нямаме все още потенциален спонсор, но се надяваме скоро да имаме такъв“, добави още Разпопов, цитиран от БГНЕС.