Дългът на Левски към Национална агенция за приходите (НАП) е завишен и клубът ще седне на преговори за редуцирането му. Това заяви новият изпълнителен директор на "сините" Иво Ивков на днешната пресконференция.

Според юриста, задълженията не отговарят на действителността, но за да се стигне до предоговоряне на условията, които към днешна дата заставят "сините" да плащат по 143 хил. лева месечно, трябва да се сформира ново правителство. Освен тов самият Ивков трябва да бъде вписан официално като изпълнителен директор на столичния гранд.

"Разбира се, че НАП е едно от приоритетните ни задължения" обясни Ивков. "Още повече, че от него пряко зависи и лицензът на клуба. Имаме огромни за момента за нашия стандарт ежемесечни средства, които трябва да изплащаме. Целта е не само да покриваме тях, а след време, когато покажем с кампании като тази каква силна общност сме, ние да привлечем такива партньори, с които час по-скоро да покрием всички задължения, защото лихвите са ужасяващи. Разбира се това е една от приоритетите. Ще стартираме и дарителска кампания броени дни след тази. Ще направим всичко възможно да се обърнем към най-близките си, нашите съмишленици и фенове. Ако сами не се хванем за яките и не се издърпаме от там, където се намираме, трудно ще повярват бъдещи партньори. Ще има разговори с НАП. Ще ми се час по-скоро да има редовно правителство и да проведем разговори с титуляри и да водим разговори. Към момента се покриват, доколкото ми е ясно, но имаме и други кредитори", добави Ивков.

Снимка: Lap.bg