Треньорът на Левски Станимир Стоилов се срещна с фенове в Хасково. На нея Мъри заяви, че и отборът да играе с юноши, няма да в по-зле, отколкото е сега.

"С общи усилия всичко ще се оправи. Помощта на феновете е всекидневна. Без тях няма да се справим. Вярвам в нашата обща фенска подкрепа и ще се справим. Всичко, което може да донесе полза на Левски ще се свърши. Дори да игрем с юноши Левски няма да е по-зле от положението, в което сме в момента".

"Дошли сме, за да покажем на хората, че всичко е честно и почтено. Трябва да убедим достатъчно привърженици. Да няма недомлъвки клубът ще обиколи цяла България, за да може да гледаме хората в очите", каза Мъри.

Стоилов не пожела да коментира други родни клубове и български съдии. "Знаете, че не коментирам други клубове и рефери. Несериозно ми изглежда. Нашите противници могат да си коментирам каквото си искат. След няколко часа ще видим дали сме готови. Проблемите трябва да ни обединяват и да ни направят по-силни", добави спецът.

От 17.30 часа днес Левски гостува на Арда Кърджали в мач от 16-ия кръг на efbet Лига. Преди него "сините" заемат 8-мо място с 18 точки, домакините са на 9-та позиция със 17 пункта.

Снимка: Lap.bg