Спортният адвокат Георги Градев, който защитава правата на Петър Хубчев, излезе с любопитна позиция. Повод за нея стана появилата се информация, че от Левски са изплатили част от задължението си към бившия треньор на отбора. Според нея Хубчев е получил първа вноска, равняваща се на 150 000 евро.

   

Ето и позицията на Георги Градев във „Фейсбук“ без редакторска намеса:   

"Отново се спекулира с името на Петър Хубчев и се споменават неверни суми и несъществуващи плащания. Решенията на ФИФА по трите казуса с бившите треньори са публични и всеки може да се запознае с тях от сайта на ФИФА. Единствената причина да се стигне до този спор и неизбежния изход, е неуважението към договорите от страна на собственика на клуба. Задълженията са натрупани заради лошо управление. Това трябва да е ясно на всички! С блага дума и едно “извинявай”, Левски нямаше да е в това положение. Ако клубът беше приел предложените споразумения през м. януари, сигурно дължимите обезщетения щяха да са в пъти по-малки.

Неспазването на клаузата за поверителност в споразуменията с треньорите от страна на сегашния представител на Левски е умишлено, с цел да се посее омраза спрямо прогонените треньори и да се отклони общественото внимание от единствения виновник за ситуацията — собственикът на клуба. Абсолютна лъжа е, че сме отказали да разговаряме с възпитаника на милиционерската школа в Симеоново. Той просто не ни е търсил!"