Настоящият треньор на Левски - Станимир Стоилов, е препоръчал преди няколко години на Васил Божков да назначи за наставник Петър Хубчев. Това съобщава страницата "Синя приказка" във Фейсбук, откъдето редовно публикуват достоверна информация от "кухнята" на "Герена".

В публикацията се съобщава още, че на въпросната среща Мъри отказал да се завърне начело на "сините", защото разбрал, че преди него при Божков е бил и един от тарторите на Сектор "Б" Любомир Костадинов, известен като Любо Младежа. Обтегнатите отношения между "Синя приказка" и Любо Младежа не са тайна за никого и двете страни често се "обстрелват" в социалните мрежи.

Ето поста без редакторска намеса: 

"Попаднах на така поставеното заглавие от ''Тема спорт'' и ме провокира да Ви светна за тая среща. В големи подробности нямам смисъл да изпадам, само ще Ви кажа следното - пътувайки към офиса на Божков, Мъри научи, че предния ден там е бил Любо Младежа. Разбирайки това, Мъри каза ''щом този е бил там, значи всичко е по старо му и промяна няма''. Малко по късно на самата среща, Мъри отказа на Божков всякакви разговори за връщане в Левски. Даде обаче няколко поискани съвети. Първия, буквално Ви цитирам '' В Левски ще успее този собственик, който държи далече от клуба тези фенове''. Затова и едно от първите решения на Божков и Колев беше да вземат фен магазина от хората на Тръста и Нкпсз. Втория, понеже тогава стоеше треньорския въпрос, Божков попита Мъри кой според него трябва да води Левски. Мъри каза - според мен Петьо Хубчев ще свърши работа. Така се зароди идеята за вземането на Хубчев и Божков и Павел Колев започнаха действия за привличането на Хубчев от националния отбор. Който както иска така да си го тълкува, но това е истината за тая среща и основните фрагменти от нея....".