Tреньорът на Левски Станимир Стоилов не е могъл да мигне след кошмарната загуба след дузпи от малтийския Хамрун Спартанс и отпадането от Лигата на конференциите, съобщава „Блиц“, позовавайки се на негови близки.

В продължение на дълги часове наставникът не могъл да затвори очи, мислите му били насочени към нелепите грешки на футболистите му.

Стоилов на два пъти опита да промени тактиката по време на мача, за да съумеят играчите му да изхвърлят Хамрун, но безумните грешки в отбрана и най-вече на вратаря Николай Михайлов провалиха тима, докарвайки голяма скръб в многобройните "сини" фенове, изпълнили "Герена".

Изданието съобщава още, че Стоилов сериозно се замисля за промени в стартовия състав по време на идващите мачове от родния шампионат.

Много е вероятно част от твърдите титуляри да залепнат за резервната скамейка, а шанс за изява да получат някои от играчите, на които досега Мъри разчита по-малко.

Самият Стоилов обяви непосредствено след реванша с малтийците, че му предстои много работа, за да може да върне Левски на победния път.