Треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори след нулевото равенство срещу Левски в мач от 16-ия кръг на Първа лига. Специалистът бе категоричен, че според него крайният резултатът е бил повлиян от решенията на съдиите.

„Мога да ги похваля момчета, защото се справиха в един тежък и сложен мач, не от спортно-техническо естество, а от нещо друго. Съдийската тройка-четворка не се справи с мача, бяха изключително пристрастни. Особено, като трябваше да се вадят картони. Да, ние получихме, но и футболисти на Левски трябваше да имат.

Много обратни решения и даже футболистите вътре на терена си коментират колко е срамно и жалко. В 8-ата минута има дузпа за нас срещу Ивайло Чочев. Бяхме много дисциплинирани. Браво на момчетата, това е правилният път“, сподели Пенев.

„Ние се чувствахме добре. Спад в играта на отбора не видях. Това, че бяхме по-затворени, не означава, че има спад. Левски имаше една ситуация и едно разбъркване, а ние имахме повече положения и заслужавахме победата. Целта пред нас е да играем добре и да печелим следващите си мачове“, добави  треньорът на ЦСКА 1948.