Бившият член на Надзорния съвет на Левски Константин Папазов се изказа изключително остро по повод излезлите видео записи от срещата на сдружението „Левски на Левскарите“. Тити отчете важната роля на Наско Сираков и акцентира, че тъмни сили искаха да се доберат до Левски, а господин Сираков не го допусна.

За футбола съм персона нон-грата. Има хора, които обичат баскетбола и обичат Левски, но тяхната любов е друга. Левски е на 100% подсигурен. Клубът е финансово обезпечен за този календарен сезон. Синонимът на моето име е огромната ми амбиция. Аз имам ангажимент към тези фенове. Следващата ми цел е в рамките на този сезон да обезпечим всички тези състезатели, които трябва да получат своите възнаграждения, които са си заслужили през миналата година. През 2013 година децата, които спасиха Левски, през тази година бяха на Евробаскет в Грузия. Те го заслужават. Дори да има милиони Левски няма да жертва таланта на децата си за по-добра селекция. Целта ни е Левски да го има и децата да станат по-добри. Ние трябва да оценим шанса, който младите баскетболисти имат. Да създадеш играчи е много по-ценно от колкото да станеш шампион“, коментира Папазов.

„Силно се надявам, да не съм аз този член на надзорния съвет. Когато внесох хилядите в касата на Левски, каквото и да кажа ще бъде малко. Те сами показаха какво представляват. Всичко от А до Я е моя режисура за прехвърлянето на акциите. На 10 юни в знак на благодарност, Наско Сираков ми изпрати 35% от акциите. Вече две години по-късно мога да кажа, че Наско има биволско спокойствие. Остави ги да се нас*рат. Всичко е свършило. Ако с нещо съм горд за двете години, в които съм бил в Левски, е договорът с Palms Bet. Господин Борисов не беше запознат с това, но подписахме 70% по-висок договор. Palms Bet е реалният спасител на Левски“, добави той.

От 2014 година „Синя София“ се опитва да се добере до Левски. Това са ракови образования. Наско Сираков е онкологът, който успя да отстрани тези ракови заболявания. Този видеозапис, който изтече показва биволското търпение на Сираков. Пред Левски има огромен хоризонт. Всички, които обичат Левски, да заповядат в зала Универсиада.“

„Ще благодаря на Ники Михайлов, защото игра 4 месеца без заплата. За това ме боли, когато дадена грешка на даден човек, прави такова отношение. Ники Михайлов не заслужава една грешка да го изважда от състава, защото през миналия сезон запази един куп сухи мрежи.“

„Изключително предателство е да се напада Palms Bet. Тъмни сили искаха да се доберат до Левски, а господин Сираков не го допусна“, каза още Тити Папазов.