Генералният спонсор на Левски "Телематик Интерактив България" ЕАД излезе с изявление след последните изказвания на Станимир Стоилов и Ивайло Ивков.

По време на срещата на Сдружението "Левски на левскарите" в неделя двамата заявиха, че напоследък отношенията в ръководството на клуба са оптегнати.

Мъри дори сподели, че има спорове със спонсора, заради което от 4-5 месеца не ходи щастлив на "Герена". От компанията внесоха яснота около партньорските договори между тях и "сините", като разкриха, че са изплатили над 5 милиона лева на Левски от август 2021 година. 

От тях: 
1. 3 400 000 лв. – по спонсорски договори 
2. 1 332 962 лв. – по Договор за управление 

Дружество "Р.С. Консулт" АД не е получило плащане от Левски по нито една от издадените фактури по Договора за управление, които са на обща стойност 571 336 лв.

Генералният спонсор на "сините" сподели, че редовно превежда всички суми, а дори финансира клуба и с авансови парични преводи. От компанията са категорични, че към тях няма нито едно писмено обръщение от "Герена", с което да се поиска преразглеждане на Договора за управление или искане за прекратяването му под каквато и да е форма.