Левски стигна до два мача с Лудогорец за финал на годината. А втората среща ще има огромна цена за "сините". На 4 декември те ще трябва не само да защитят Купата, която спечелиха през май, но и да запазят единствените си шансове за трофей през този сезон. Титлата отново е мираж след серията от издънки в първенството.

Лошото е, че и в този мач Левски отново ще бъде без Илиян Стефанов. Причината е, че възстановяването му върви по-бавно от очакваното, пише "Мач Телеграф". 

На "Герена" се надяваха, че той ще се оправи поне за втората среща с "орлите", за да се увеличат опциите на Станимир Стоилов в атака. Това обаче няма да се случи. Така Левски ще трябва да се справя в тези решителни за отбора битки без него, ако не се случи някакво чудо, а "сините" не вярват да има такова.

Стефанов тренира отделно от останалите по специална програма. Целта пред него вече е да е напълно готов за старта на подготовката, която ще премине основно в Дубай.

Междувременно на "Герена" ще подложат на специални прегледи Хосе Кордоба, след като се разбра, че той е получил сърдечен проблем по време на двубоите, които имаше с Панама в Близкия Изток.