Левски ще се раздели с вратаря Николай Михайлов и с нигериеца Абдулахи Шеху по време на зимната пауза. Бившият национал, който е и капитан на отбора, изпадна зад борда след домакинската издънка срещу Хамрун Спартанс от Лигата на конференциите. 

Тогава той допусна леки попадения, а "сините" бяха шокиращо елиминирани от малтийците насред "Герена" след изпълнения на дузпи. Така вместо него на вратата застана 17-годишният Пламен Андреев.

През кампанията досега Михайлов бе на вратата в 7 срещи. Той има договор с клуба до лятото на 2024 година. Николай преподписа контракта си през май за срок от два сезона. Тогава от "Герена" обявиха, че новият договор е сключен при "изключително адекватни на финансовото състояние на клуба условия". Очаква се обаче раздялата да е по взаимно съгласие.

Нигерийският национал Шеху дойде на "Георги Аспарухов" след старта на кампанията. Той парафира до края на сезона, но така и не се утвърди в титулярния състав. Очакванията към Шеху, който е и един от най-скъпоплатените в състава, бяха далеч по-големи. Играчът обаче не ги оправда. 

А заплатата му е най-голяма в Левски - 9 хиляди евро месечно. Това е и причината Станимир Стоилов да иска да го отпрати, след като играчът не попада в плановете му за пролетния полусезон. Със синята фланелка Абдулахи записа 9 мача - 8 за първенство и 1 за купата.