Лидерът в полската Екстракласа Ракув проявява интерес към полузащитника на Левски Филип Кръстев, пише местното издание “Super Express”, цитирано от Тема спорт.

Медията определя родния играч като “един от най-обещаващите български футболисти”, а освен това се отбелязва, че е и национал на България. Интересът може би се потвърждава и от думите на старши треньора Марек Папшун, който на последната си пресконференция признава, че съставът му се нуждае от 2-3 нови попълнения, които да играят за първия тим.

Ракув е вицешампион и към момента е лидер в Полша, като след 17 кръга води с 9 точки пред втория Легия (Варшава). Тимът от Белхатов е с 41 точки, докато “легионерите” са с 32. През миналата кампания Ракув изгуби битката за първото място с Лех Познан.

Иначе бъдещето на Филип Кръстев все още остава неясно, като сериозен интерес към него проявява и португалския Витория Гимараеш. Припомняме, че той е собственост на Ломел, който е част от Сити Футбол Груп, и към момента играе само под наем в Левски.

Снимка: Lap.bg