Левски успя да се завърши 2022 година с рекордна печалба, но и вчера „сините“ си признаха, че тези пари са преминали като през сито през ръцете им.

Причината е, че от „Герена“ са използвали всяка една открила им се възможност, за да чистят колкото се може повече дългове. Най-вече към клубове, бивши играчи и техните агенти. Така целта за 2023 година е ясна – да се съберат достатъчно средства, за да може Левски да започне да се справя и с дълговете, които най-много му тежат – тези към НАП, пише „Мач Телеграф“.

Очаква се скоро изпълнителният директор Иво Ивков да даде пресконференция, за да разкрие повече подробности. Както е известно, „сините“ се борят за ново споразумение с хазната, след като предишното им приключи в края на 2022 година.

Иначе на „Герена“ са категорични, че не крият нищо от никого, въпреки упреците, крито се носят за лагера в Дубай. „Няма никаква тайна. Парите са постъпили легално и с условието, че може да бъдат харчени само за това. Клубът ги преведе в Дубай. Просто спонсорите нямат желание да се разгласява. Имаме документите, а освен това работим само по банков път“, обяви Стоилов.

Снимка: Lap.bg