Левски ще бъде без централния защитник Ноа Сонко Сундберг в следващия двубой. Той е срещу Локомотив София на 8 април, събота, от 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов“.

Сундберг получи петия си жълт картон от началото на кампанията при визитата на Арда и предстои да бъде наказан с лишаване от състезателни права за 1 среща от дисциплинарната комисия към БФС. Бранителят обаче ще бъде на разположение на треньора Станимир Стоилов за дербито с ЦСКА, което е на 17 април, понеделник, от 17:30 часа на националния стадион.

На трибуните на „Арена Арда“ играчите на Левски имаха солидна подкрепа. Агитката пък пак опъна плакати, насочени към най-високите етажи на клуба. „На лъжата парите са къси… Все не стигат за свободата“, пишеше на тях.

В същото време кметът на Симитли Апостол Апостолов-Поли, който е бивш съдия, дари 5 хиляди лева по сметката на Левски за покриване на дълговете към НАП. „Нека всички ние вземем пример от Лили Иванова. Ако 10 000 човека от тези милиони фенове на отбора, дарим по 1000 лева, ще съберем точно 10 000 000 лева“, написа Поли.