Наско Сираков на този етап няма опция за нов изпълнителен директор на Левски, ако се стигне до раздяла с настоящия човек на този пост Иво Ивков. Това довериха близки до собственика на клуба, пише Тема спотъ. Двамата са в обтегнати отношения, след като директорът остро разкритикува публично начина на ръководене на клуба от „висшето ръководство“.

Възможно е Сираков да не приеме евентуална оставка от изпълнителния директор, като една от причините е, че на този етап не вижда достатъчно подготвен специалист по материята. А според хора от „Герена“ собственикът изобщо не е търсил нов човек за поста, тъй като е получил индикации, че Станимир Стоилов няма да приеме никак добре подобен развой на събитията и може да постави и своето бъдеще на „Герена“ под въпрос.

Самият Иво Ивков в момента под пара оформя документацията по втория пакет документи за защита на лиценза на Левски. Първата част, която касае само финансовите дела в клуба, бе изпратена към канцелариите на УЕФА преди домакинския мач с Лудогорец в края на февруари.

Снимка: Lap.bg