Треньорът на Левски Елин Топузаков изрази мнението си след загубата с 2:3 от Лудогорец на „Хювефарма Арена“ в Разград. Той заложи на доста експериментален състав в двубоя срещу „орлите“.

„Доста доволен съм от това, което показахме на терена. Не отстъпвахме по нищо в игрови аспект от Лудогорец.Всичко, което беше като замисъл и да бъде елемент като изненада за Лудогорец, мисля, че момчетата се представиха по най-добрия начин. Бъдещето е пред младите и те го показаха“, коментира Топузаков.

„В началото играхме с трима централни защитници, на полувремето направихме смяна и заиграхме с четирима. Мисля, че се представихме добре и в доста голяма част от времето бяхме равни на Лудогорец. В началните минути на второто полувреме имахме и надмощие, когато вкарахме и гол.“, продължи той.

„Сонко Сундберг имаше мускулен проблем през седмицата. Нормално беше да не рискуваме“, продължи наставникът на „сините“. Рикардиньо имаше проблем отзад в бедрото и в последния момент останахме без него за гостуването в Разград, Надявам се да бъде готов за следващия мач.“, уточни специалистът.

„За мен няма резерви, разчитам на всички от тях. Всеки един от тях защити името си. Мога да разчитам на всеки един, който е в съблекалнята на Левски.“, категоричен е Топчо.

„В игрови план съм доволен от всички. Това, което искахме като стил на игра, нямаше никакво притеснение, дори и от младите ни играчи. Всеки един мач е супер важен за Левски. Въпросът е кой е в най-добро състояние и в най-добра форма. Ние изглеждахме доста опасно и срещу Лудогорец.“, каза още той

„С представянето на терена днес и с головете, които вкарахме на Лудогорец няма никакво съмнение. Левски винаги играе за себе си“, завърши Топчо.