Бившият треньор и футболист на Левски Емил Велев пътува заедно със сините за Израел, където утре играчите на Николай Костов се изправят срещу местния Апоел Беер Шева. Кокала, който дълги години е играл в страната се надява, че българите ще успеят да постигнат позитивен резултат.

“Чувствам Израел като моя втора родина, все пак изкарах доста дълго време тук със семейството си. Все едно съм си в България. Естествено, че Левски има шанс срещу Апоел. Важното е играчите да са мотивирани, концентрирани, агресивни, защото израелският футбол винаги е бил такъв. На това нещо трябва да се отговори. Левски притежава добри футболисти с добри качества. Мисля, че може дори да се победи“, каза Кокала.

„Последните няколко години мисля, че Беер Шева намалиха темпото и не са същия отбор, както преди. Все пак миналия сезон станаха втори след някои добри победи. Продадоха доста футболисти, но взеха и добри заместници. Мисля, че шансовете са равни, а надеждата ми е да победим с един гол. Трябва да сме позитивно настроени и да има добро настроение, но когато дойде време за игра да сме сериозни. Прогнозата ми е 0:1. Домакините ще създадат атмосфера, те имат буйни фенове, но мисля, че на “Герена” публиката ще ни помогне”, допълни Велев.