Треньорът на  Левски – Николай Костов, бе видимо изнервен след издънката срещу Крумовград. „Сините“ стигнаха само до 2:2 при визитата си на дебютанта в елита.

„Мисля, че нашият отбор положи максимални усилия да се адаптира към терена, към играта на противника. Въпреки че допуснахме гол, успяхме да вземем преимущество в резултата. Незнайно защото през почти цялото второто полувреме, с изключение на последните минути, когато опитахме стихиен натиск,  нашите играчи играха без емоция. Не мога да си обясня. Все още не съм говорил с играчите.

Много тежък мач, така и очаквахме. Не мога да кажа, че съм недоволен, просто не успяхме да се адаптираме към играта и терена”, коментира Костов.

„Началните минути на второто полувреме бяха на много ниско ниво. Надявам се следващия път като играем на такъв терен, може би и аз имам грешка при подбора на играчите, да изберем играчи, с които да приложим играта си на този терен. Всички мачове са ни трудни, тъй като срещу нас всички играят на предела на възможностите си.

Етър е добре организиран тим, Имаме представа как да им противодействаме с помощта на публиката, която не трябва да губи интерес, въпреки днешната загуба.Съвсем друга стратегия, друга игра срещу съперници от калибъра на Етър. Всяка загубена точка е важна. Предполагам и за всички отбори, които се борят за челните места”, каза още наставникът на "сините".