Треньорът на Левски Николай Костов има сериозни проблеми по окомплектоването на защитата си за предстоящия мач с Дунав Русе за Купата на България. 60-годишният специалист може да прибегне и до рокада на вратарския пост.

Основната причина е, че титулярният страж Пламен Андреев все още е ангажиран с младежкия национален отбор и днес му предстои двубой с Естония от европейските квалификации. В първата среща срещу Косово (2:2) той не бе под рамката за селекцията за сметка на Дамян Христов.

Андреев ще пропусне и днешната последна тренировка на сините преди визитата на Дунав, като почти сигурно няма да пътува за Русе, а треньорът на вратарите на Левски Божидар Митрев ще решава на кого да заложи на вратата срещу втородивизионния тим – на Николай Михайлов или Иван Андонов.

35-годишният ветеран за последно пази при загубата от Берое с 1:2 в Стара Загора, но не е ясно какво е състоянието му в момента и със сигурност атаките срещу баща му Борислав Михайлов са му повлияли. От своя страна Иван Андонов пази за втория отбор и показва качества, че може да застане под рамката и на мъжкия тим.