Рикардиньо ще се опита да си издейства по-добри условия в Левски. За целта у нас пристигна Филипе Бетанкур, който го представлява, съобщава “Мач Телеграф”. Нападателят подписа за 3 години, след като дойде от Гремио в началото на настоящата 2023. Сега обаче се надява, че ще изкара нещо отгоре на парите, които взема в момента.

В такава ситуация е и Уелтън. Неговият агент мина по-рано през София, за да види какво му предлагат от „Герена”. На този етап обаче Левски не е получил отговор от него.

Иначе „сините” имат в редиците си двама бразилци, за които са спокойни. Това са Цунами, който поднови договора си, както и Роналдо. Последният бе спряган за трансфер в Ростов, но е дал знак ръководството, че няма да се разочарова, ако предложението от Русия бъде отхвърлено, защото се чувства отлично у нас. Така, както и Дарлан. Нисичкият халф не е на себе си, след като вкара първото си попадение за Левски, а то се оказа и победно. „Закрихме 2023 година с победа като гост.. Супер щастлив съм за първия си гол с фланелката на Левски. Благодаря ти, Боже!”, написа той.

Иначе Рикардиньо си пожела „сините” да вървят само с победи през новата година.