Две от новите попълнения на Левски Карлос Охене и Фабио Лима напуснаха лагера на тима вчера. Причината бе, че ганаецът и бразилецът трябваше да отидат до Истанбул, за да си извадят документи.

Дуетът пропусна вчерашните две тренировки на тима, но по всяка вероятност и халфът, и крилото ще стартират като титуляри срещу Динамо Киев. Както е известно, Охене и Лима не притежават европейски паспорти и ще заемат квотите за чужденци.

Не така стоят нещата с третото ново попълнение Хоакин Фернандес Пертусо, който има италианско гражданство. Съвсем скоро се очаква на „Герена“ да се освободи място за чужденец извън ЕС, тъй като Левски е на път да продаде Дарлан в Китай.

В момента бразилецът е в азиатската страна и се изглаждат последни детайли по трансфера му. Освен с него и споменатите по-горе Охене и Лима сините разполагат още с Хосе Кордоба и Рикардиньо за играчи, заемащи мястото на чужденци.

През есента столичани имаха сериозен проблем с бройката, но той бе разрешен с изваждането на български паспорти на Велтон, Цунами и Роналдо.