Трансферът на Уелтън развърза ръцете на Левски за още нови попълнения. Според източници на „Мач Телеграф” става въпрос за двама бразилци. Както е известно, от „Герена” отдавна са набелязали халф от страната на Неймар, но се смяташе, че нещата трудно ще се получат.

От дълго време пък Левски търси и десен бек, а в момента ще има нужда и от още едно крило. В интервюто си след лагера в Турция Наско Сираков сам призна, че му се иска да бъдат привлечени поне 6 нови попълнения. До този момент „сините” имат 3 – Фабио Лима, Карлос Охене и Хоакин Фернандес.

„Левски търсят крило, десен бек и нападател. Предложил съм им футболисти. Чакам отговор. Те не търсят само бразилци. Имат в полезрението си и аржентинци. Засега другите български отбори са леко в патова ситуация. Не искат играчи. Аз обаче работя с доста отбори и първенства. С мои колеги агенти търсим партньорство както между нас, така и най-доброто за даден футболист”, коментира мениджърът Джери Перейра пред BgDerby.com. Именно той спомогна на „сините” да привлекат Уелтън и Рикардиньо, които донесоха толкова много пари в клубната каса през тази зима.

Иначе пред седмицата стана ясно, че Левски се е пробвал за двама свои юноши – Ангел Бастунов и Атанас Кабов. Хебър им иска за Бустунов поне 100 000 евро, а Кабов е наказан да тренира отделно заради опит да си тръгне без пари.

Снимка: Lap.bg