Левски все още не е изпратил нова оферта за нападателя Алекс Колев. Президентът на Крумовград Басри Саров коментира лаконично казуса пред „Тема Спорт“.

„От Левски пратиха предложение, но то не ни удовлетворяваше. Все още втора оферта не са изпратили. Отворени сме за разговори, но няма да назовавам суми“, заяви босът на новака в елита.

По време на лагера на сините в турския курорт Белек Алекс Колев изгледа две контроли на тима. Това още повече засили спекулациите за негов трансфер в Левски. Той бе на трибуните при победите над Динамо Киев (1:0) и Шахтьор Донецк до 19 г. (2:1). Дебютиралият наскоро в националния отбор футболист е юноша на столичани и заяви, че би искал да облече синия екип и дори да завърши кариерата си на стадион „Георги Аспарухов“.

От началото на сезона 31-годишният таран има на сметката си шест гола в 20 мача във всички турнири. През зимата интерес към него проявяваше и румънският Петролул. Левски ще се опита да си осигури услугите на Колев до рестарта на първенството. В момента треньорът на сините Николай Костов разполага за върха на атаката с Рикардиньо, юношата Преслав Бачев, а на тази позиция може да бъде използван и Илиян Стефанов.