Низвергнатият доскорошен капитан на Левски Андриан Краев е провалил в последния момент сделка между Левски и руския Ростов. В същия отбор от „Герена“ продадоха Роналдо през тази зима.

Халфът не пожела да преподпише договора си, който изтича лятото, и затова ръководството го отстрани от подготовка с първия тим и го прати да тренира с дубъла. Краев отказа да премине в турския Коняспор и се предполагаше, че ще остане до лятото в Левски, когато му свършва договора.

Във вторник, 20 февруари е имало възможност Краев да се събере с Роналдо в тима от Ростов на Дон, след като руснаците и „сините“ са се разбрали за трансфер на стойност близо 250 000 евро.

На самият футболист е била предложена много добра заплата, която той в последния момент е искал да бъде повишена, пише „Dsport“. Ростов е приел желанието на футболиста, но е трябвало сделката да стане до вторник вечер. Изненадващо Краев не е проявил инициативност за трансфера и руснаците са взели друг футболист на неговото място.

Явно халфът ще остане играч на Левски до лятото, когато ще стане свободен агент и сам ще избере къде да продължи кариерата си. Дотогава „сините“ ще му плащат настоящата заплата.