Бившият изпълнителен директор на Левски Иво Ивков коментира информациите, че заплашва лиценза на клуба. Той е пожелал сините да му изплатят стари задължения. Става въпрос за 3 заплати, които са в размер на 15 хиляди лева.

"Не искам да взимам лиценза на Левски. Правя всичко възможно клубът да не го загуби и да върви напред. Просто има хора, които не могат да го управляват. Затова направих постъпление сега, а не след 31 март, когато наистина ръководителите можеше да имат проблем с лиценза. Готов съм да покажа всичките си писма, както винаги съм го правил. И както показах онези оферти за нашите футболисти".

"Трябва отново да го кажа –  не е вярно, че искам лиценза на Левски. Това съм го написал изрично в писмото си до БФС. Той не е застрашен. В момента правя услуга на клуба и давам възможност той да не пострада, защото, ако го бях направил след месец… Дори, ако не го направя аз, други органи, които са призвани да следят това, би трябвало да отнемат лиценза, без да се обаждам. Обичам Левски и не искам той да страда", заяви пред „Тема Спорт“ Ивков.

Снимка: Lap.bg