Голяма част от феновете на Левски скочиха на бившия изпълнителен директор на клуба Иво Ивков, показа проверка на Gol.bg.

Както е известно, той претендира за три неполучени заплати, а от "Герена" излязоха с официална декларация по темата.

Тя беше публикувана в официалните канали на клуба в социалните мрежи, Именно в коментарите под нея, които в момента на писането на текста наброяваха 567, се вижда, че голяма част от феновете са против Ивков.

Има и такива, които защитават адвоката, има и трета група, която се опитва да запази неутралитет. Но те са далеч по-малко от хората, които не одобряват постъпката на Ивков.

Не е подмината и грешката в един от документите на Ивков, в който е написано: "Ако дължимата сума не бъде платена до 31.03.3024 г., то тогава клубът ще бъде в нарушение...".

Редакцията на Gol.bg дебело подчертава, че е напълно неутрална в казуса. Правим го, защото през последните години хората започнаха да се делят на всякакви: ваксъри и антиваксъри, русофили и русофоби, анти Наско Сираков, за Наско Сираков и т.н.

Ето и част от коментарите без редакторска намеса:
 

  • Против Иво Ивков:

Христо Енчев: Иво Ивков не е хубав човек, съдбата ще го наказва него сигурно .....Да си знае, че оня отгоре гледа! Негодник с негодник!!

Валери Божидаров: Баща му със сигурност се гордее

Божидар Димитров: Господин Ивков, изложихте се

Емил Колев: Парите ли му свършиха на милиционера ?

Денис Гавазов: Ивков, срам си! Вече си под дъното, направо жалка картинка…

Еманоил Мирчев: Иво пържолата от Левски ще краде...

Иван Стойков: Свършиха парите и почнахме да просиме.

Димитър Митков: Редица чужденци се отказаха от огромни суми, за да оцелее Левски, но Ивков цепи стотинката.

Мартин Минчев: Мишките се раздвижиха веднага щом клуба тръгна нагоре! Сигурен съм, че ръководството знае какво прави и трябва да е твърдо към такива мизерници!

Диян Гочев: Алкохола не прощава....

Любо Николов: Сребролюбец

Мартин Канчев: Негодник! Наско Сираков късно го усети и му би шута, вече беше направил мизериите, но по-добре късно отколкото никога...

Петър Ораклиев: Клубът и отборът тръгнаха нагоре и веднага атаките не закъсняват. Пешката Ивков е първата фигура, която се разиграва...

Марио П.: Забрана на алкохола и тютюнопушенето, разбили толкова много човешки животи и съдби, пример въпростния г-н Ивков!!!

Иван Църнов: "Синият" Тройчо Младенов!

Кристиян К.: Алкохолът не прощава, Пифков!!!

  • Ето и по-грубите коментари, които са цензурирани от редакцията ни:

Мариян Руменов: Това пиянде утр*пано.. уж не бил сезирал комисията, уж споразумение търсел. Лека-полека си показват свинщините.

Иван Димитров: Лъсна г*за на лъжеца Ивков!

Веселин Колев: Н*щастник

Атанас Михайлов: БРАВО на ръководството. Ивков е к*рва!

  • Коментари за Иво Ивков: 

Валери Боянов: Това са трудово-правни взаимоотношения,Наско за 15000лв ли се е стиснал?

Мартин Боев: Ако по договора се дължи обезщетение, на какво основание клуба не е платил и отговорено ли е на поканите и какво?

Любен Петров: Като сте толкова прозрачни, защо не публикувате и договора, който Ивков цитира, за да стане ясно дължите ли му пари или не??

Ясен Славчев: Ако ПФК Левски смята, че не му дължат пари, то да публикуват доказателство за това, а не да размятат писма и да се правят на много прозрачни за 15000 лв.. Тук прозират лични отношения и его от страна на управлението на клуба, а не професионализъм. Боримиров ли е взел решението, че не се дължи нищо на Ивков ? 

Тони Съм Аз: Клубът към Ивков - дай тука 3к лева. Ивков ги дава. Ивков към клуба - платете ми заплатите. Клубът вика осъди ни.

Снимка: Lap.bg