Левски ще подкрепи Георги Иванов-Гонзо или Михаил Касабов за президент на БФС. Зад кандидатурите твърдо застават и част от най-големите легенди на "сините".

Подкрепата към Иванов и Касабов от страна на Левски изглежда съвсем логична. Гонзо е едно от най-големите имена в историята на Левски. Той е голмайстор №1 в историята на Вечното дерби с ЦСКА с 15 гола. Бившият нападател е и най-скъпата изходяща сделка за 26-кратния шампион на България. 

Иванов вече обяви своя план за развитието на българския футбол, който включва важни неща, като работа с държавата, министерствата, общините, както и обновяване на материалните база на клубовете, пише Гонг. И не на последно място - развитието на подрастващото поколение и обучението на треньорите.

Очаква се Иванов да получи сериозна подкрепа от водещите клубове в България. Припомняме, че Конгресът ще се проведе на 15 март. Освен Гонзо и Касабов, има още един куп кандидати. Това са Димитър Бербатов, Манол Иванов, Петьо Костадинов, Георги Градев и Георги Захариев. 

Снимка: Lap.bg