Трикратният шампион с Левски - Петър Курдов, направи интересен коментар пред Gol.bg за предстоящия Конгрес на БФС. Той ще се проведе на 15 март, като ще бъде избран и нов президент на футболната ни централа. Курдов вече изрази мнението си пред медията ни относно кандидатурата на Георги Иванов-Гонзо.

„Познавам Михаил Касабов от поне 35 години. Той е добър човек. Щом се е кандидатирал, значи има своите виждания за промяна в развитието на българския футбол“, коментира пред Gol.bg Курдов.

„Докато президентите на футболните клубове стоят в Изпълкома на БФС, няма да е на добре. Там има няколко анонимници, които не знам по каква причина са в него. Щом футболните клубове го търпят всичко това, да си гледат работата! БЗащо аз трябва да се ядосвам и нервирам за тези работи?

Видяхме, че това, което е в момента, не работи. Нищо добро не се случва. Правят се стадиони по избор, където им е удобно и според това, който дойде на власт. Дотам приключва цялата работа. Така ще бъдем поне още 30 години, ако хората не се вземат в ръце. Нещо да се събудят, да скокнат и т.н.

Още от самото начало видяхте кои се кандидатират. Президентът на футболния съюз пак ще бъде партийно назначение, както винаги е било. Сигурен съм на 100%, че и сега ще е така“, заяви бившият нападател.

„Манол Иванов ми е личен приятел. Той е широко скроен човек. Пожелавам му успех. Баща му също ми беше личен приятел, един от най-добрите футболисти на Левски. Той ни беше треньор и на ветераните на Левски. И двамата са прекрасни хора. Той е израснал в Левски. Много начетен човек. Може би ще дойде и време човек като него да оглави БФС. Не искам да давам прогнози“, каза още Курдов.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Петър Курдов попиля играч на Левски пред Gol.bg: Страх  го е някой да не му свали чорапите или гащите

ВИЖТЕ ОЩЕ: Курдов отличи босовете на три клуба пред Gol.bg и отсече: Гледаме  32-годишна порнография

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легенда пред Gol.bg за Конгреса на БФС: Боби Михайлов пак ще ги удари в земята!

ВИЖТЕ ОЩЕ: „Синя“ легенда за Гонзо пред Gol.bg: Не е за президент на БФС!

ВИЖТЕ ОЩЕ: Легенда жегна пред Gol.bg Зингаревич и Филипов и отсече: В Ботев правят страшно престъпление

ВИЖТЕ ОЩЕ: Петър Курдов с култов коментар пред Gol.bg за бъдещия шампион

ВИЖТЕ ОЩЕ: Курдов пред Gol.bg: Ако работя в Ботев Пд, ще е съвсем друга музиката

Автор: ИЛИЯН РАДКОВ, Gol.bg