Патрик-Габриел Галчев даде своето обяснение за разликата в представянето на Левски през първата и втората част при победата с 2:0 над Славия.

„През първото играхме много по-добре, отколкото второто. Натрупа се умората, която се бе събрала във футболистие, които бяха с националните отбори. Може би, защото не бяхме заедно и в повечето време имахме само два дни за възстановяване".

"Може би второто наистина натрупахме умора, но най-важното е, че победихме, взехме трите точки и сега предстоят още 3 тежки мача. Трябва да се възстановим за тях по най-добрия начин и да победим".

"Със сигурност ще се възстановимч за срещите с Лудогорец и ЦСКА, това са дербита и умът действа така, че изчиства умората. Очаквам и трите мача за победим. Ние сме Левски и винаги се борим за победата".

"Предстоят ни мачове с трите най-добри отбора. Това са футболни празници, така че ние ще се борим до последно да победим. Вярваме, че може да победим и в трите мача. Докато математически имаме шанс, ще се борим до последно за титлата, млад отбор сме, искаме да бъдем шампиони. Имаме сили да се преборим“, заяви Патрик-Габрил Галчев.