Централният защитник на Левски Хосе Кордоба отново влезе в полезрението на шотландския гранд Рейнджърс. В страната, цитирани от „Тема Спорт“, съобщават, че столичният тим не се е отказал от привличането му и ще наблюдава изявите му до края на сезона.

Рейджърс е рекордьор по титли в Шотландия. Отборът е 55 пъти шампион на страната си, което е и световен рекорд.

На „Герена“ е пристигнала оферта за 22-годишния бранител на стойност 3 милиона евро, пише gong.bg, като не е изключено да е била отправена от Рейнджърс.

Кордоба почти сигурно ще бъде продаден през лятото, тъй като интересът към него е огромен. Апетити към него има и от Галатасарай и тимове от Бундеслигата.

Наскоро Кордоба смени агентите си и подписа с агенцията TTMA, която има сериозни позиции в Западна Европа.

Много е вероятно от Левски да изчакат участието на защитника с националния отбор на Панама на Копа Америка през лятото и едва тогава да го продадат, тъй като при добро представяне може да вдигне още цената си.

Хосе Кордоба беше един от първите трансфери на Станимир Стоилов след завръщането му на „Герена“. Мъри и Цанко Цветанов развиха качествата на защитника, като бързо го превърнаха в национал на родината си и в един от най-конвертируемите играчи в отбора.