Нападателят на Левски Рикардиньо ще настоява пред ръководството да бъде продаден през лятото, пише "Тема спорт". Една от причините за неговото решение е случилото се след края на мача с Черно море (1:3), когато феновете потърсиха обяснение от футболистите за загубата.

Един от нападаните бе именно 22-годишния таран. Критики отнесе и Цунами, като бе предотвратен опит да бъде съблечена фланелката му, което много е ядосало левия защитник. Разочарован от отношението на привържениците е бил и Патрик Мислович.

Сините са решили да се разделят с Рикардиньо при добра оферта и да не го спират за трансфер в чужбина, както се случи през зимата. Нападателят бе искан в началото на годината от Виктория Пилзен, като този тим си остава основен фаворит за подписа му. Чехите и сините обаче не можаха да се разберат за парите.

Виктория даваше 600 000 евро, а Левски настоява за 1 милион евро, като столичани са били готови да си стиснат ръцете на 850 хиляди от европейската валута. В Белгия се появиха информации, че и Стандард Лиеж следи ситуацията с централния нападател. Последният тим желаеше и Велтон, но тогава пожеланата сума от Левски отказа клуба.