Сдружение „Левски на левскарите“,  което е миноритарен акционер в Левски, излезе с позиция, след като стана ясно, че генералният спонсор прекратява консултантския си договор с клуба, а средствата ще бъдат увеличени двойно.

От организацията на „сините“ фенове не скриха радостта си. Оттам дори се похвалиха със спечелена битка, започната от бившия изпълнителен директор Ивайло Ивков, подкрепен от бившия треньор на тима Станимир Стоилов.

Ето какво написаха от „Левски на левскарите“:

„Скъпи Левскари,

Днес е Празник!

Ето, че във „Войната за ЛЕВСКИ“, която водим от години, вече можем да се похвалим с поредната спечелена битка. Битка, започната от Ивайло Ивков, в ролята му на изпълнителен директор на ЛЕВСКИ, подкрепена от Станимир Стоилов като лидер на Левскарите и визионер за бъдещето на любимия ни клуб и продължена от нас, като Левскари, които ще я водим докато не възтържествува „ЛЕВСКИ, ИСТИНАТА, СВОБОДАТА!“.

Един абсурден и без аналог в световната практика договор, по силата на който един футболен клуб се управлява от спонсора си и задлъжнява към него, е вече в историята!

В същото време, обидно малката сума пари, които досега спонсорът плащаше на Клуба, за да се асоциира с най-голямата марка в България – ЛЕВСКИ, вече е увеличена!

Само ЛЕВСКИ!

Левски на Левскарите!“