Промените на "Армията" ще продължат с пълна сила. В ДЮШ на хибрида ще има нови лица - както треньори, така и футболисти, съобщи Виаспорт. Информацията все още не е официално потвърдена от клуба, но на "Армията" усилено се говори за предстоящите рокади. 

Бившите футболисти на ЦСКА Добри Митов и Даниел Моралес най-вероятно ще се завърнат на "Армията", но вече като треньори, за да поемат два от отборите на "червените". Припомняме, че Добри Митов бе част от школата на ЦСКА преди 6 години, когато водеше тима на старшата възраст. Очаква се сега Митов да поеме отбора на 15-годишните.

Антон Димитров остава в Борисовата градина като треньор на състава на юношите до 17 години. Сашо Борисов ще продължи да води родените през 2001 година. Тези два тима започват подготовка на 25 юли, а останалите - на 1 август.

В школата на хибрида ще бъдат приемани и освобождавани деца само след провеждане на комисия, т.е. няма да бъдат взимани еднолични решения. Очаква се играчи от Ловеч да пристигнат на "Българска армия". 

Все още не е ясно дали любимецът на сектор "Г" Методи Деянов ще остане на работа в клуба, като е по-вероятно да напусне школата. През миналия сезон той водеше юношите старша възраст. 
От ЦСКА, както и от академията на Литекс, отказаха коментари по темата.

Много интересен е казусът с футболистите, които започнаха подготовка с отбора на т. нар. автентичен ЦСКА с треньор Адалберт Зафиров. След вчерашното решение за базите на клуба днес тимът беше разпуснат. Юношите, които са набор 97, 98 и 99, са свободни да си търсят отбори.

Според информация на Виаспорт заради решението да подкрепят другия лагер тези момчета няма да бъдат приети отново в школата на "червените" и ще трябва да продължат развитието си на друго място.

Решенията за промените в школата на ЦСКА все още не са факт. Очаква се това да се случи следващата седмица. В същото време от направление ДЮФ към БФС все още не са обявили съставите на Елитните юношески групи. Причината е ясна - казусът "ЦСКА". Очаква се отборите, които ще участват в Елитните групи, да бъдат официално съобщени в края на следващата седмица.