ЦСКА спечели турнира по футбол на малки вратички за ветерани, който се проведе в балона на хотелски комплекс Царско село. На финала червените, водени от голямата си звезда Любослав Пенев, се наложиха с 3:2 над Локомотив (Пловдив), в чийто състав игра Ясен Петров.

В мача за 3-ото място Витоша (Бистрица) се справи със 7:3 с Левски. На вратата на сините беше треньорът на Астана (Казахстан) Станимир Стоилов, а премиерът в оставка Бойко Борисов му вкара три гола в този мач. За сините играха още Емил Велев-Кокала, Стефан Павлов-Фифи Перото, Руслан Вуцов, Сашо Начев.

Преди това на полуфиналите ЦСКА се справи с Витоша (Бистрица) с 3:1, където Любо Пенев се отличи с гол и пас. В другата полуфинална среща Локомотив (Пловдив) нямаше проблеми с Левски и ги срази лесно с 5:1. 

Делегацията на черно-белите беше водена от клубния президент Христо Крушарски и от легендата на клуба Христо Бонев, които се срещнаха с любимеца на червените фенове Стойчо Младенов, треньор номер 1 на 20-и век на България Димитър Пенев, главният мениджър на ЦСКА-София Стойчо Стоилов.