Административният директор на ЦСКА-София Милко Георгиев предупреди, че всеки, който посегне срещу клуба, ще получи „адекватна реакция” и подчерта, че никой не може да омаловажава взаимната любов между клуба на Гриша Ганчев и феновете. А на тези, които не признават ЦСКА-София за наследник на ЦСКА каза, че никой не ги пита.

„Клубът в никакъв случай няма да стои безучастно да гледа. Който се осмели да посегне срещу нас, ще получи адекватна реакция. Голяма част от широката публика нямат никакви съмнения и вече са наясно откъде и как идват тези атаки. В началото по-емоционално го приемах, тъй като смятах, че тези хора някаква идея влагат".

"Повярвайте ми, няма никаква идея. За мен е супер необяснимо и когато има любов между двама души, химия, когато както в любовта страдаш, обичаш силно, мразиш силно, готов си да понесеш всякакви неволи, обиждаш се, има огорчение, това е един взаимен процес между клуба и привържениците. Тази любов е толкова истинска и непреклонна”, каза Милко Георгиев пред ЦСКА ТВ и допълни:

„В един момент се появява някой, без никой да го пита, и казва: „Аз вашата любов не я признавам”. Ама ние не те питаме дали я признаваш. Окей, не я признавай, но никой не те пита. Аз нямам нужда от признания за моята любов. И смятам, че така е за всички в клуба”.